Forum EzoTerra Strona Główna
otwarta społeczność ezoteryczna

Profil   Rejestracja   Użytkownicy   Grupy   FAQ   Szukaj  Zaloguj

szukam sponora Bozej Prawdy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum EzoTerra Strona Główna -> Moja ścieżka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jaworski

Post Temat postu: szukam sponora Bozej Prawdy Odpowiedz z cytatem

Uwaga!!!
Poszukuję wierzącego sponsora, który pomoże dla fideistycznego czasopisma we Wrocławiu. Nastawionego na piętnowanie i krytykę komunistycznej, irracjonalnej, diabelskiej przeciw wiary diabła Lucypera, która obciąża boską, racjonalną wiarę i ściąga na nas ludzi nieszczęścia i kataklizmy żywiołowe. Informacje dla zainteresowanych sponsorów Tel. 720.264.413 lub email: prawdaabsolutna@wp.pl Czym jest Bóg?
Bóg był i jest mową utrwaloną w pismo to Bóg! I wyższego rozumu od wiary w swój rozum Boga dla Pana Boga, który jest różnicą wiary Boga Ojca w jednym Niebie i na ziemi - już nie ma!!! Połączyłem się telepatycznie – w języku naukowym – z antymaterią, która jest Absolutem jednego Nieba. I to utwierdziło mnie w przekonaniu mego przeznaczenia i konieczności redagowania i wydawania mojej gazety „Prawdy Absolutnej”. Tematyka gazety wykracza poza ludzki rozum. Świat składa się z abecadła, bo wszystko co nas otacza jest mową utrwaloną w pismo to Bóg i wyższego rozumu od wiary już nie ma! Bo wyżej od wiary w coś, to jest już tylko diabelska przeciw wiara - w nic, która to jest składana do ziemi dla niewiary w nic, tylko w swój sprzeciw Nieba, dla przerwanej wiary nieba – w między drugie nie,bo to dla jednego piekła i śmierci! Więcej materiału jest na moim blogu: www.prawdaabsolutna.mblog.pl> We mnie jest całe abecadło z zyskiem dla sponsora w moją redakcję i gazetę, która będzie miesięcznikiem.
Redaktor naczelny Roman Jaworski
Pon Lip 12, 2010 2:08 pm
Powrót do góry
jaworski Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Tao-Universum

Post Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co rozumiesz po przez słowo "wierzącego" pytam głównie w CO ma wierzyć taki sponsor? Kilak Twoich postów jest naprawdę fanatycznych,wiec domyślam się ze chodzi o kościół.

Ta książka przeznaczona jest dla niezwykłych czytelników - dla tych, którzy są w pełni odpowiedzialni za siebie i swoje życie, którzy przestali rozglądać się naokoło, szukając przyczyn swoich niepowodzeń, a zdecydowali się na piękną duchową pracę.
Pią Wrz 03, 2010 1:23 pm
Powrót do góry
Tao-Universum Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum EzoTerra Strona Główna -> Moja ścieżka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: